Tuesday, September 11, 2007

Mijn nieuwe missie


De meesten kennen het wel: je ontmoet iemand en begint een relatie. Naast het feit dat je helemaal verblind bent door liefde en al je tijd en energie in je crush gooit merk je opeens dat je de weinige tijd die je over hebt voor je vrienden ook nog eens moet delen: ga je vanavond wat doen met je eigen vriendengroep of met die van de ander?

Jammergenoeg gaat dat dan niet altijd even goed als dat je dacht. Door allerlei andere factoren die erbij komen tijdens het student zijn en slechte timing van het begin van een relatie houd je slechts een handjevol vrienden over terwijl je aan de andere kant diep in het netwerk van je partner verscholen zit.

Hoewel je goed met ze op kunt schieten zijn ze aan het einde van de dag nog altijd zíjn vrienden en jij bent aanhang. Terwijl je aan je relaties binnen deze groep werkt verlies je steeds meer je eigen groep uit het oog, en als je niet oplet zijn ze ineens allemaal verhuisd, geswitched van studie en verdwenen. Na een aantal weken contact onderhouden verdwijen ook deze verre kennissen dan uiteindelijk voorbij de horizon en is er niets meer overgebleven van die fijne, bekende omgeving waar je deel van uitmaakte.

Op een dag word je wakker en geef je het allemaal op: nieuwe vrienden maken is dan nog de enige heldere optie en vol moed begin je aan je nieuwe missie.

1 comment:

Anonymous said...

muuhuuuhuuuuh
let's date again darling!