Friday, January 2, 2009

Gelukkig 2009!

Normaal doe ik niet echt aan goede voornemens, want uhm, sja, ik deed daar altijd redelijk pessimistisch over. Dit jaar ga ik dat anders doen:

- Optimistischer zijn!
- Niet op m'n mondje gevallen zijn!
- Stoppen met World of Warcraft!
- Voor de zomer beginnen aan m'n Bacheloropdracht!
- Getallen op m'n bankrekening zwart krijgen!
- Regelmatiger sporten!

PS> Sorry, heb in december niet heel actief geblogd of andere blogs gelezen, ben vooral weggebleven van m'n computertje als computeren niet nodig was!

6 comments:

Anonymous said...

Wauw, dat zijn best veel goede voornemens. Heb je ook al beloningen bedacht? (dat vind ik altijd het leukste :)) Succes ermee en ook nog een gelukkig 2009!

Geth said...

Nog geen beloningen bedacht eigenlijk, had er helemaal niet aan gedacht om zoiets te bedenken :) goed idee!

Marjanne said...

Goede voornemens zijn helemaal niet zo slecht hoor. Voornamelijk omdat je ze na een tijdje vergeet en je er meestal op geen enkele andere manier meer aan denkt :-) Dus go for it!

Froukiwi said...

Oh jee dat zijn wel erg veel onrealistische doelen bij elkaar. Maar no worries, het blijft lekker om het jaar met frisse voornemens te beginnen. Succes en hou ons op de hoogte! Als het niet lukt: we houden toch wel van je :)

Groetjes van de derde stressmanagement-expert (voorgoed verpest door dat verleden en nu voor altijd vervelende teksten rondstrooiend over haalbaarheid, meetbaarheid en belonen van doelen ;)

Unknown said...

Wat WoW betreft, misschien is het een idee om eens te kijken naar een andere fantasy (of science fiction) universum, wat gepubliceerd wordt via een niet-MMO medium. Boeken, series, films, manga, off-line games, etc. Prikkelt de fantasie ook, maar dan niet met het "steun je MMO-vrienden, blijf nog een nachtje on-line" effect van MMO's.

(en da's uiteraard lekker hypocriet van iemand die internet ruimteschepen serieus neemt! http://noir.pinacoderm.com/noir/ =)

Geth said...

Haha, bijna alle sapo-dames zijn langsgeweest met advies :D ik herinner me nu inderdaad nog een weegschaal die we moesten tekenen tijdens een van die werkcolleges!

Thx voor de adviezen!

- Stoppen met WoW is het makkelijkste uit dat rijtje en zie ik al als afgevinkt. Het idee was natuurlijk die (vrijgekomen) tijd niet op te vullen met andere minder-nuttige activiteiten ;)